Hoe werkt Warhorn?

Hoe werkt Warhorn?

Stap 1:
Om te beginnen zul je een Warhorn account moeten maken, als je deze al hebt kun je meteen inloggen en door naar stap 3. Mocht je nog geen account hebben, dan kun je deze maken via de volgende link: https://www.warhorn.net/signup. Vul hier alle benodigde informatie in en klik op ‘create my Warhorn account’.

Stap 2:
Vervolgens zul je je account moeten activeren door middel van een activeringslink. Ga naar het mailadres dat je hebt ingevuld hebt en klik op de email van Warhorn (no-reply@warhorn.net), mocht je deze niet zien, check dan je spam folder (als dat niet helpt kun je de email nog een keer laten verzenden via de signup pagina van stap 1). Klik op ‘confirm my account’en log zo nodig opnieuw in op de pagina die zichzelf opent. Let er op dat Warhorn een tijdszone toekent aan je account. Het is belangrijk dat je deze goed instelt, anders zal je begintijden van evenementen verkeerd zien. Je kan dit aanpassen door rechts boven op het poppetje te klikken, en dan op settings. Of naar https://www.warhorn.net/settings/account te gaan. Je account is nu gereed.

Stap 3:
Nu kan het echte inschrijf werk beginnen. Ga naar https://www.warhorn.net/events/pfsnl/, je ziet nu links in beeld een aantal linkjes staan onder het kopje ‘Pathfinder Netherlands’. Klik op ‘Register for this event’ en daarna op het knopje ‘Register’ nadat je eventueel wat hebt ingevuld bij comments (iets wat waarschijnlijk niet nodig is).

Stap 4:
Vanaf waar je nu bent kun je links weer een aantal linkjes onder ‘Pathfinder Nederland’ zien staan, Klik op ‘Event schedule’ voor een overzicht van de sessies die per dag en tijdslot ingedeeld staan. Zoek de sessie(s) op waaraan je mee wilt doen en klik op het linkje. (Mocht je niet meer op het scherm zitten, ga dan weer naar https://www.warhorn.net/events/pfsnl/, log je zo nodig weer in, dan staat de link zoals aangegeven links in beeld onder ‘Pathfinder Nederland’.

Stap 5:
Als het goed is zit je nu in een lijst met alle sessies die gespeeld zullen worden tijdens de dag en het tijdslot van de door jou uitgekozen sessie. Zorg er nu voor dat je zeker weet dat je de goede sessie voor je hebt en klik op ‘Play’ onder het kopje ‘Players’. Vul zo nodig de informatie in die gevraagd wordt en klik op ‘Save’. Gefeliciteerd, je staat nu ingeschreven voor een sessie!’.

Goblins